Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11354
Назва: Педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніх фахівців з кібербезпеки
Автори: Капітон, А.М.
Тематичні ключові слова: кібербезпека
професійна компетентність
інформаційні технології
Дата публікації: 29-лис-2022
Видавництво: Національний університет оборони України
Анотація: Сучасні педагогічні умови являють собою певний комплекс обставин, необхідних для забезпечення позитивної динаміки у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців з кібербезпеки. Такими педагогічними умовами є: удосконалення змісту професійної підготовки майбутніх фахівців з кібербезпеки на основі впровадження нових, сучасних спецкурсів; актуалізація і розвиток у майбутніх фахівців з кібербезпеки позитивної мотивації до професійного навчання засобами проектних технологій; застосування у процесі професійної підготовки інноваційних методів групової та індивідуальної роботи студентів; створення середовища інтерактивної педагогічної підтримки студентів у процесі їх професійної підготовки.
Бібліографічний опис: Kaпiтон A.M. Педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніх фахівців з кібербезпеки / А.М. Капітон // Стратегічні пріоритети інформаційної безпеки держави у сфері оборони в умовах воєнного стану : зб. матеріалів ІІ Міжвід. наук.-практ. конф., 29 листоп. 2022 р., м. Київ. – К. : НУОУ, 2022. – С.115-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11354
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.docxтези172.02 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.