Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10634
Назва: Симпозіуми художньої кераміки як експериментальний майданчик інновацій у мистецтві (на прикладі симпозіуму «Сeramiс laboratory»
Автори: Зіненко, Т.М.
Тематичні ключові слова: сучасне мистецтво
художня кераміка
симпозіуми кераміки
Дата публікації: 9-гру-2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У статті досліджуєьтся роль симпозіумів художньої кераміки як майданчика для експериментів у сучасному мистецтві. Особлива роль відводиться симпозіуму «Ceramiс Laboratory», що відбувся у Латвії в 2015 році. Визначається роль куратора у реалізації проєкту та аналізуються створені мистецькі роботи. Зроблено висновки про важливістьтворчого експерименту у симпозіумних умовах.
Бібліографічний опис: Зіненко Т.М. Симпозіуми художньої кераміки як експериментальний майданчик інновацій у мистецтві (на прикладі симпозіуму «Сeramiс laboratory» / Т.М. Зіненко // Академічна й університетська наука: результати та перспективи : зб. наук. пр. за матеріалами XІV Міжнар. наук.-практ. конф., 09 груд. 2021 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. –С. 76-78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10634
Розташовується у зібраннях:Кафедра образотворчого мистецтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021_zbirnik-nan_76-75.pdfМатеріали конференції587.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.