Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10447
Назва: Дослідження конструкції вінців (шнеків), які використовуються у портативних розчинозмішувачах
Автори: Васильєв, Є.А.
Кондак, С.В.
Тематичні ключові слова: шнек
змішувач
суміш
перемішування
Дата публікації: 25-кві-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Під час ремонту і будівництва дуже важливо правильно та швидко приготувати спеціальну суміш, від якої безпосередньо залежить якість виконаних робіт. Неправильно приготований розчин просто зіпсує ваш ремонт і нерви, тому питання вибору вінчика (шнека) для портативних розчинозмішувачів має вирішальне значення. Незважаючи на те, що є так званий універсальний вінчик, ми рекомендуємо підібрати його в залежності від фізичних властивостей матеріалу, який перемішується. Це обґрунтовано тим, що розчини за своїми характеристиками бувають різні (відрізняються за в'язкістю, щільністю тощо), і, відповідно, готуються за різними технологіями.
Бібліографічний опис: Васильєв Є.А. Дослідження конструкції вінців (шнеків), які використовуються у портативних розчинозмішувачах / Є.А. Васильєв, С.В. Кондак // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня – 21 травня 2022 р.). – Полтава : Нац. ун-т імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 1. – С. 135–136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10447
Розташовується у зібраннях:Кафедра галузевого машинобудування та мехатроніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Васильєв Кондак 74 конф.pdf918.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.