Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10344
Назва: Загальні методи визначення якості споживчих товарів
Автори: Васюта, В.Б.
Житник, О.М.
Тематичні ключові слова: якість
рівень якості продукції.
споживчі товари
правління якістю
властивості товару
Дата публікації: лют-2021
Видавництво: MDPC Publishing. Munich, Germany
Анотація: Дослідження присвячено питанню якості споживчих товарів. Розглянуто показники якості продукції залежно від характеру вирішуваних завдань щодо оцінювання її рівня. Проаналізовано існуючі підходи до оцінки рівня якості. Для підвищення ефективності діяльності підприємства при прийнятті управлінських рішень рекомендується використовувати результати оцінки рівня якості продукції
Бібліографічний опис: Васюта В.Б. Загальні методи визначення якості споживчих товарів / В.Б. Васюта, О.М. Житник // Actual trends of modern scientific research : Abstracts of the 7th International scientific and practical conference, 14-16 February 2021. – Munich, Germany : MDPC Publishing, 2021. – P. 603-606. – URL: https://sci-conf.com.ua/vii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-actual-trends-of-modern-scientific-research-14-16-fevralya-2021-goda-myunhen-germaniya-arhiv/
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10344
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Васюта_Житник_тезисы.pdf459.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.