Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9474
Назва: An Animation as a Factor in the Formation of Competitive Advantages of Organized Tourism Services = Анімація як фактор формування конкурентних переваг послуг організованого туризму
Автори: Черниш, І.В.
Маховка, В.М.
Тематичні ключові слова: tourism
animation
animation program
hotel animation
leisure
rest
туризм
анімація
анімаційна програма
готельна анімація
дозвілля
відпочинок
Дата публікації: 2020
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: The purpose of the article is to study the features of animation as a factor in the formation of the competitive advantages of organized tourism services. The authors determined that animation is used in many areas of tourism and organized leisure, including in the form of animation programs, theatrical performances, animation in theme parks, sports and hotel animation. The article explores the main approaches to defining the essence of the concept of "animation".
Мета статті полягає у дослідженні особливостей анімації як фактора формування конкурентних переваг послуг організованого туризму. Визначено, що анімація використовується у багатьох сферах туризму та дозвілля, зокрема у формі анімаційних програм, театралізованих вистав, анімації в тематичних парках, спортивної та готельної анімації. Досліджено основні підходи до визначення сутності поняття «анімація».
Бібліографічний опис: Chernysh I.V. An Animation as a Factor in the Formation of Competitive Advantages of Organized Tourism Services / I.V. Chernysh, V.M. Makhovka // Економіка і регіон. – 2021. – Вип. 3 (78). – С. 20-27. – DOI 10.26906/EiR.2020.3(78).1991.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9474
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму
Економіка і регіон. 2020. № 3 (78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕіР_3_78_Черниш_Маховка.pdfСтаття413.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.