Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасюта, В.Б.-
dc.contributor.authorСемиволос, П.В.-
dc.date.accessioned2016-08-25T11:33:43Z-
dc.date.available2016-08-25T11:33:43Z-
dc.date.issued2015-10-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/934-
dc.descriptionВасюта В. Б. Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції на Європейських ринках / П. В. Семиволос, В. Б. Васюта // Матеріали Всеукраїнської студентської Інтернет-конференції «Економіка та управління підприємствами регіонів України в контексті європейської інтеграції», 14-15 жовтня 2015 р. – Полтава: ПолтНТУ, 2015. – С. 61– 64.uk_UA
dc.description.abstractКонкурентоспроможність товару – вирішальний фактор його комерційного успіху на розвиненому конкурентному ринку. Це багатоаспектне поняття, що означає відповідність товару умовам ринку, конкретним вимогам споживачів не тільки по своїм якісним, технічним, економічним, естетичним характеристиках, але і за комерційними та іншими умовами його реалізації (ціна, терміни постачання, канали збуту, сервіс, реклама).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтава: ПолтНТУuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність товаруuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectоцінки конкурентоспроможностіuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність сільськогосподарської продукції на Європейських ринкахuk_UA
dc.typeМатеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc338.436-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
d5ed53fab92fc0f2cae88aed186a228b-By Docs88.COM.pdf100.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.