Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7469
Назва: | Сутність та компоненти інноваційного потенціалу підприємства = The Essence and Components of the Innovative Potential of the Enterprise |
Автори: | Кулакова, С.Ю. Чевганова, В.Я. Бойко, Л.М. |
Тематичні ключові слова: | система цілі інновації інноваційний потенціал конкурентоспроможність розвиток |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Анотація: | У статті проведено критичний аналіз наявних підходів вчених до визначення сутності та складових інноваційного потенціалу господарюючого суб’єкта, їх узагальнення та визначення власного бачення сутності даної категорії. Для вирішення поставлених у статті мети та завдань дослідження використано такі загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: аналіз та синтез, узагальнення, аспектний, структурний та системний підходи. Обґрунтовано сутність інноваційного потенціалу підприємства як системи, що складається з сукупності ресурсів, наявних та потенційних можливостей впровадження інновацій, а також спроможності суб’єкта господарювання їх реалізувати шляхом прояву високої інноваційної активності в процесі досягнення цілей інноваційного розвитку. Практична значущість результатів дослідження полягає у тому, що розуміння інноваційного потенціалу як системи спроможне забезпечити високу і постійну конкурентоспроможність підприємства |
Бібліографічний опис: | Бойко Л.М. Сутність та компоненти інноваційного потенціалу підприємства [Електронний ресурс]/ Л.М. Бойко, В.Я. Чевганова, С.Ю. Кулакова // Modern Economics. – 2020. – № 20. – С. 31-35. – Режим доступу : https://modecon.mnau.edu.ua/issue-20-2020/ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7469 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
boyko.pdf | Основна стаття | 454.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.