Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7284
Назва: Система управління якістю на підприємствах цукрової промисловості: структура, зміст та опис процедури впровадження
Автори: Валявський, С.М.
Третяк, В.В.
Тематичні ключові слова: менеджмент якості
стандарт якості
процеси управління
процеси забезпечення
ризик виробника
ризик споживача
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Анотація: У статті викладено досвід впровадження системи управління якістю на підприємствах цукрової промисловості, приведена структура, зміст та опис процедури її впровадження. Для забезпечення високої якості продукції та послуг підприємств цукрової промисловості потрібно сформулювати цілі підприємства на поточний рік або на кілька років та програму заходів по їх досягненню, розробити документовані процедури по управлінню ресурсами, кадрами, процесами закупівель, встановити вимоги до кваліфікації персоналу та організації підвищення кваліфікації, водопостачання та водовідведення, управління інфраструктурою та робочим середовищем тощо, розробити реєстри ризиків та загроз та плани по їх усуненню.
Бібліографічний опис: Валявський С.М. Система управління якістю на підприємствах цукрової промисловості: структура, зміст та опис процедури впровадження [Електронний ресурс] / С.М. Валявський, В.В. Третяк // Ефективна економіка. – 2019. – № 10. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7339
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7284
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Система_Еф_Екон.pdfстаття354.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.