Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРибалко, Л.М.-
dc.date.accessioned2020-03-24T10:44:17Z-
dc.date.available2020-03-24T10:44:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6752-
dc.descriptionРибалко Л.М. Особливості харчування спортсменів з обмеженими можливостями як засіб відновлення їх організму / Л.М. Рибалко // Інноваційний потенціал та правове забезпечення соціально-економічного розвитку України: виклик глобального світу : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 25-26 бер. 2020 р. – Полтава : ІЕПУ, 2020. – С. 145-148.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах сучасного спорту велику увагу приділяють науковому обґрунтуванню раціонального харчування спортсменів різної спеціалізації, в тому числі й спортсменів з обмеженими можливостями. Адже збалансоване та повноцінне харчування робить значний внесок в реалізацію спортивних можливостей спортсменів, створює передумови для досягнення високих спортивних результатів і є одним з дієвих засобів відновлення їхнього організму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут економіки і права університету «Україна», м. Полтаваuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчування спортсменівuk_UA
dc.subjectспортсмени з обмеженими можливостямиuk_UA
dc.titleОсобливості харчування спортсменів з обмеженими можливостями як засіб відновлення їх організмуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної культури та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибалко_тези (5).docxтези20.65 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.