Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалко, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-24T10:44:17Z | - |
dc.date.available | 2020-03-24T10:44:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6752 | - |
dc.description | Рибалко Л.М. Особливості харчування спортсменів з обмеженими можливостями як засіб відновлення їх організму / Л.М. Рибалко // Інноваційний потенціал та правове забезпечення соціально-економічного розвитку України: виклик глобального світу : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 25-26 бер. 2020 р. – Полтава : ІЕПУ, 2020. – С. 145-148. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах сучасного спорту велику увагу приділяють науковому обґрунтуванню раціонального харчування спортсменів різної спеціалізації, в тому числі й спортсменів з обмеженими можливостями. Адже збалансоване та повноцінне харчування робить значний внесок в реалізацію спортивних можливостей спортсменів, створює передумови для досягнення високих спортивних результатів і є одним з дієвих засобів відновлення їхнього організму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інститут економіки і права університету «Україна», м. Полтава | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | харчування спортсменів | uk_UA |
dc.subject | спортсмени з обмеженими можливостями | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування спортсменів з обмеженими можливостями як засіб відновлення їх організму | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної культури та спорту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рибалко_тези (5).docx | тези | 20.65 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.