Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6361
Назва: Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment = Планування та реалізація стартапу в сучасному бізнес-середовищі
Автори: Черниш, І.В.
Челембієнко, К.С.
Тематичні ключові слова: start-up
food truck
healthy food
food market
entrepreneurship
стартап
фудтрак
здорове харчування
ринок харчування
підприємництво
Дата публікації: 2019
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: The purpose of the article is to identify and analyze the results of the implementation of successful start-ups and review the legislative aspects for their development and implementation; substantiation of possibilities for realization of a startup on launch of a food truck with the implementation of healthy food. The concept and types of startups are considered. It justifies the possibility of implementing a start-up to launch a food truck with a suggestion of healthy nutrition.
Рассмотрены понятие и виды стартапов. Обоснована возможность реализации стартапа по запуску фудтрака с предложением полезного питания. Целью исследования являются определение и анализ результатов внедрения успешных стартапов и обзор законодательных аспектов для их разработки и внедрения; обоснование возможностей для реализации стартапа по запуску фудтрака с реализацией блюд здорового питания.
Бібліографічний опис: Chernysh I.V. Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment / I.V. Chernysh, K.S. Chelembiienko // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ. – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – № 2 (73). – С. 41–49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6361
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму
Економіка і регіон. 2019. № 2 (73)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 (73) оригінал (Черниш І.).pdfнаукова стаття384.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.