Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6361
Назва: | Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment = Планування та реалізація стартапу в сучасному бізнес-середовищі |
Автори: | Черниш, І.В. Челембієнко, К.С. |
Тематичні ключові слова: | start-up food truck healthy food food market entrepreneurship стартап фудтрак здорове харчування ринок харчування підприємництво |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Анотація: | The purpose of the article is to identify and analyze the results of the implementation of successful start-ups and review the legislative aspects for their development and
implementation; substantiation of possibilities for realization of a startup on launch of a food truck with the implementation of healthy food. The concept and types of startups are considered. It justifies the possibility of implementing a start-up to launch a food
truck with a suggestion of healthy nutrition. Рассмотрены понятие и виды стартапов. Обоснована возможность реализации стартапа по запуску фудтрака с предложением полезного питания. Целью исследования являются определение и анализ результатов внедрения успешных стартапов и обзор законодательных аспектов для их разработки и внедрения; обоснование возможностей для реализации стартапа по запуску фудтрака с реализацией блюд здорового питания. |
Бібліографічний опис: | Chernysh I.V. Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment / I.V. Chernysh, K.S. Chelembiienko // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ. – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – № 2 (73). – С. 41–49. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6361 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму Економіка і регіон. 2019. № 2 (73) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2 (73) оригінал (Черниш І.).pdf | наукова стаття | 384.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.