Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6262
Назва: Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства
Автори: Теницька, Н.Б.
Тематичні ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
якість продукції
Дата публікації: 2019
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Бібліографічний опис: Теницька Н.Б. Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства / Н.Б. Теницька // Тези 71-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 22 квітня – 17 травня 2019 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – Т. 1. – С. 2019–210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6262
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
209-210.pdf267.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.