Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6262
Назва: | Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Теницька, Н.Б. |
Тематичні ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства якість продукції |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Бібліографічний опис: | Теницька Н.Б. Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства / Н.Б. Теницька // Тези 71-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 22 квітня – 17 травня 2019 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – Т. 1. – С. 2019–210. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6262 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
209-210.pdf | 267.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.