Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5753
Назва: | Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування |
Автори: | Лях, В.М. Жаровська, М.Ю. |
Тематичні ключові слова: | підприємства громадського харчування формотворення аналіз архітектурно-композиційне вирішення |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Анотація: | Характерною особливістю архітектури підприємств громадського харчування, як і інших будівель, є утилітарне, естетичне і виховне значення. |
Бібліографічний опис: | Жаровська М.Ю. Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування / М.Ю. Жаровська; наук. кер. В.М. Лях // Тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конф. «Історичний досвід і сучасні тенденції розвитку архітектури, містобудування та образотворчого мистецтва», 21-23 березня 2007 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2007. – С. 29 – 30. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5753 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра архітектури будівель та дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М._Жаровс_ка,_В._М._Лях..pdf | Тези доповіді | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.