Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5753
Назва: Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування
Автори: Лях, В.М.
Жаровська, М.Ю.
Тематичні ключові слова: підприємства громадського харчування
формотворення
аналіз
архітектурно-композиційне вирішення
Дата публікації: 2007
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Характерною особливістю архітектури підприємств громадського харчування, як і інших будівель, є утилітарне, естетичне і виховне значення.
Бібліографічний опис: Жаровська М.Ю. Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування / М.Ю. Жаровська; наук. кер. В.М. Лях // Тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конф. «Історичний досвід і сучасні тенденції розвитку архітектури, містобудування та образотворчого мистецтва», 21-23 березня 2007 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2007. – С. 29 – 30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5753
Розташовується у зібраннях:Кафедра архітектури будівель та дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М._Жаровс_ка,_В._М._Лях..pdfТези доповіді1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.