Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4977
Назва: | Аналіз режимів використання засобу лужного для миття та дезінфекції обладнання підприємств молочної промисловості |
Автори: | Онищенко, В.О. Філонич, О.М. Стороженко, Д.О. Сененко, Н.Б. Бунякіна, Н.В. |
Тематичні ключові слова: | лужний розчин безрозбірна циркуляційна мийка |
Дата публікації: | 21-гру-2018 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Анотація: | Виконано дослідження мийної здатності засобу лужного за різних температур та ступенів розведення з метою виявлення оптимальних умов миття обладнання підприємств молочної промисловості в безрозбірному режимі. Запропоновано найбільш ефективні параметри. Доведено переваги розробленого та створеного засобу для розв’язання проблем миття й дезінфекції технологічного обладнання молочної промисловості в безрозбірному режимі, а також на різних етапах виробництва незалежно від складності технологічних процесів. |
Бібліографічний опис: | Аналіз режимів використання засобу лужного для миття та дезінфекції обладнання підприємств молочної промисловості / В.О. Онищенко, О.М. Філонич, Д.О. Стороженко, Н.Б. Сененко, Н.В. Бунякіна // Збірник наукових праць XI Міжнар. наук.-практ. конф. "Проблеми й перспективи розвитку академічної та університетської науки". – Полтава : ПолтНТУ, 2018. – С. 99-101. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4977 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТИТУЛЬНА_СТОР_ПОЛТНТУ_ГРУД_18.jpg | ТИТУЛЬНА СТОРІНКА ПОЛТНТУ_ГРУДЕНЬ_2018 | 13.63 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
СТАТТЯ_1.jpg | СТАТТЯ_СТОР1 | 5.6 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
СТАТТЯ_2.jpg | СТАТТЯ_СТОР2 | 5.75 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
СТАТТЯ_3.jpg | СТАТТЯ_СТОР3 | 5.59 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.