Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4800
Назва: Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження
Автори: Сененко, Н.Б.
Іваницька, І.О.
Яцюк, Ю.В.
Тематичні ключові слова: аскорбінова кислота
аналіз
рослини
Дата публікації: 21-бер-2018
Видавництво: Київський медичний університет
Анотація: Виконані експерементальні дослідження по вмісту вітаміну С у продуктах рослинного походження. Дослідження вмісту вітаміну С в продуктах рослинного походження у свіжих, висушених та після заморожування.
Бібліографічний опис: Сененко Н.Б. Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження / Н.Б. Сененко, І.О. Іваницька, Ю.В .Яцюк // Новітні чинники формування особистості майбутніх фахівців охорони здоровя : матеріали ХVIII Міжнар. наук. конф. (м. Київ, 21 бер. 2018 р.). – К. : КМУ, 2018. – С. 59–61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4800
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК_ТИТУЛ_0002.jpgЗбірник титульна сторінка1.04 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник.jpg3.16 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник (2).jpg4.15 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник (3).jpg2.6 MBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.