Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4800
Назва: | Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження |
Автори: | Сененко, Н.Б. Іваницька, І.О. Яцюк, Ю.В. |
Тематичні ключові слова: | аскорбінова кислота аналіз рослини |
Дата публікації: | 21-бер-2018 |
Видавництво: | Київський медичний університет |
Анотація: | Виконані експерементальні дослідження по вмісту вітаміну С у продуктах рослинного походження. Дослідження вмісту вітаміну С в продуктах рослинного походження у свіжих, висушених та після заморожування. |
Бібліографічний опис: | Сененко Н.Б. Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження / Н.Б. Сененко, І.О. Іваницька, Ю.В .Яцюк // Новітні чинники формування особистості майбутніх фахівців охорони здоровя : матеріали ХVIII Міжнар. наук. конф. (м. Київ, 21 бер. 2018 р.). – К. : КМУ, 2018. – С. 59–61. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4800 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК_ТИТУЛ_0002.jpg | Збірник титульна сторінка | 1.04 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Збірник.jpg | 3.16 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити | |
Збірник (2).jpg | 4.15 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити | |
Збірник (3).jpg | 2.6 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.