Альтернативний вигляд

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4658
Назва: Процес формування та управління конкурентоспроможністю підприємства ливарно-механічної галузі
Автори: Зернюк, О.В.
Макаренко, І.М.
Тематичні ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність підприємства
конкурентні переваги
ливарна галузь
стратегічна група
Дата публікації: 2013
Видавництво: Таврический национальный университет имени В.И. Вернадского
Анотація: У статті проведене дослідження сутності та значення поняття конкурентоспроможності, як сучасної економічної категорії. Визначений стан та запропоновані заходи щодо покращення рівня управління конкурентоспроможності підприємства ливарно-механічної галузі.
Бібліографічний опис: Зернюк О.В. Процес формування та управління конкурентоспроможністю підприємства ливарно-механічної галузі / О.В. Зернюк, І.М. Макаренко // Экономика Крыма. – 2013. – № 3 (44). – С. 51–55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4658
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зернюк О.В. Макаренко.pdf305.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.