Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4463
Назва: | Проектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві |
Автори: | Васильченко, М.І. Маслак, О.С. |
Тематичні ключові слова: | підприємство продуктові інновації проектний підхід до управління система управління харчова промисловість |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Волинський інститут економіки та менеджменту, Луцьк |
Анотація: | У статті розглянуто сутність поняття «продуктові інновації». Визначено, що саме такі інновації мають бути пріоритетними для підприємств харчової промисловості, адже рівень їх конкурентоспроможності залежить від співвідношення ціни і якості продукції. Обґрунтовано необхідність використання проектного підходу до управління впровадженням продуктових інновацій. Запропоновано модель системи управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві. |
Бібліографічний опис: | Васильченко М.І. Проектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві / М.І. Васильченко, О.С. Маслак // Вісник Волинського інституту економіки і менеджменту. – Луцьк : ВІЕМ, 2018. – № 20. – С. 53-60. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4463 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник 20-pages-1-3,53-60,324.pdf | Основна стаття | 4.82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.