Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2905
Назва: Enterprise production program economic – mathematical modeling = Економіко-математичне моделювання виробничої програми підприємства
Автори: Харченко, Ю.А.
Тематичні ключові слова: економіко-математична модель
виробнича програма підприємства
пекарня
economic-mathematical model
enterprise production program
bakery
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтавський національний технічний університет
Анотація: Проведено дослідження хлібопекарської галузі України, яка призначена для безперебійного забезпечення виробництва хліба, хлібобулочних та інших борошняних виробів у кількості, яка відповідає нормам державної продовольчої безпеки. Зроблено висновок, що у нинішніх умовах нестабільної політичної й економічної ситуації, актуальною задачею є впровадження суб’єктами господарювання економіко-математичних методів моделювання для обґрунтування управлінських рішень щодо розроблення виробничої програми підприємства.
Bread baking industry of Ukraine is studied in the article. It is concluded that during the current conditions the actual task is the implementation of economic- mathematical models in the production programs preparation.
Бібліографічний опис: Kharchenko Yu. Enterprise production program economic – mathematical modeling / Yu. Kharchenko // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ. – Полтава : ПолтНТУ, 2017. – № 5 (66). – С. 87-94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2905
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики
Економіка і регіон. 2017. №5 (66)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харченко.pdfСтаття685.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.