Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2823
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Биба, В.В. | - |
dc.contributor.author | Теницька, Н.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T08:42:19Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T08:42:19Z | - |
dc.date.issued | 2017-10 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2823 | - |
dc.description | Биба В.В. Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства / В.В. Биба, Н.Б. Теницька // Економіка та суспільство [Електронний ресурс]. – 2017. –Вип. 12. – Режим доступу: http://economyandsociety.in.ua | uk_UA |
dc.description.abstract | Проблема якості виготовленої продукції є актуальною для будь-якого підприємства. Особливо зараз, коли Україна намагається збільшити ринки збуту та вийти на міжнародний рівень. Для того, щоб дана мета була досягнута, необхідно відповідати міжнародним стандартам та встановленим вимогам. В сучасних ринкових умовах зусилля товаровиробників направлені на задоволення попиту споживачів, які, в свою чергу, керуються якісними характеристиками товару. Отже, якість продукції стає головним чинником, який впливає на споживача і спонукає його до придбання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.title | Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 066.83:338.242 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Биба, Теницька-2.doc | "Основна стаття" | 142.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.