Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2823
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБиба, В.В.-
dc.contributor.authorТеницька, Н.Б.-
dc.date.accessioned2017-11-29T08:42:19Z-
dc.date.available2017-11-29T08:42:19Z-
dc.date.issued2017-10-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2823-
dc.descriptionБиба В.В. Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства / В.В. Биба, Н.Б. Теницька // Економіка та суспільство [Електронний ресурс]. – 2017. –Вип. 12. – Режим доступу: http://economyandsociety.in.uauk_UA
dc.description.abstractПроблема якості виготовленої продукції є актуальною для будь-якого підприємства. Особливо зараз, коли Україна намагається збільшити ринки збуту та вийти на міжнародний рівень. Для того, щоб дана мета була досягнута, необхідно відповідати міжнародним стандартам та встановленим вимогам. В сучасних ринкових умовах зусилля товаровиробників направлені на задоволення попиту споживачів, які, в свою чергу, керуються якісними характеристиками товару. Отже, якість продукції стає головним чинником, який впливає на споживача і спонукає його до придбання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.titleЯкість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc066.83:338.242-
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики
Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Биба, Теницька-2.doc"Основна стаття"142.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.