Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2823
Назва: | Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Биба, В.В. Теницька, Н.Б. |
Тематичні ключові слова: | підприємство конкурентоспроможність стандартизація сертифікація |
Дата публікації: | жов-2017 |
Видавництво: | Мукачівський державний університет |
Анотація: | Проблема якості виготовленої продукції є актуальною для будь-якого підприємства. Особливо зараз, коли Україна намагається збільшити ринки збуту та вийти на міжнародний рівень. Для того, щоб дана мета була досягнута, необхідно відповідати міжнародним стандартам та встановленим вимогам. В сучасних ринкових умовах зусилля товаровиробників направлені на задоволення попиту споживачів, які, в свою чергу, керуються якісними характеристиками товару. Отже, якість продукції стає головним чинником, який впливає на споживача і спонукає його до придбання. |
Бібліографічний опис: | Биба В.В. Якість продукції як чинник конкурентоспроможності підприємства / В.В. Биба, Н.Б. Теницька // Економіка та суспільство [Електронний ресурс]. – 2017. –Вип. 12. – Режим доступу: http://economyandsociety.in.ua |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2823 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Биба, Теницька-2.doc | "Основна стаття" | 142.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.