Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2193
Назва: | Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі |
Автори: | Міняйленко, І.В. Савело, Л.В. |
Тематичні ключові слова: | середовище підприємства інноваційна активність фактори середовища підприємства |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Наукові праці Полтавської державної аграрної академії |
Анотація: | У статті визначено основні фактори зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на інноваційну активність підприємства м’ясопереробної галузі. Так як в Україні назріла необхідність реальної оцінки проблем, що знижують впровадження інновацій. |
Бібліографічний опис: | Міняйленко І.В. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі / І.В.Міняйленко, Л.В.Савело // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії. - Полтава: ПДАА, 2012. - Вип. 2 (5). - Т. 3. Економічні науки. - С. 204-209 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2193 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Міняйленко,Савело.pdf | Основна стаття | 297.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.