Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2193
Назва: Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі
Автори: Міняйленко, І.В.
Савело, Л.В.
Тематичні ключові слова: середовище підприємства
інноваційна активність
фактори середовища підприємства
Дата публікації: 2012
Видавництво: Наукові праці Полтавської державної аграрної академії
Анотація: У статті визначено основні фактори зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на інноваційну активність підприємства м’ясопереробної галузі. Так як в Україні назріла необхідність реальної оцінки проблем, що знижують впровадження інновацій.
Бібліографічний опис: Міняйленко І.В. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі / І.В.Міняйленко, Л.В.Савело // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії. - Полтава: ПДАА, 2012. - Вип. 2 (5). - Т. 3. Економічні науки. - С. 204-209
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2193
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міняйленко,Савело.pdfОсновна стаття297.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.