Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2193
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міняйленко, І.В. | - |
dc.contributor.author | Савело, Л.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-08T07:58:06Z | - |
dc.date.available | 2017-09-08T07:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2193 | - |
dc.description | Міняйленко І.В. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі / І.В.Міняйленко, Л.В.Савело // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії. - Полтава: ПДАА, 2012. - Вип. 2 (5). - Т. 3. Економічні науки. - С. 204-209 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті визначено основні фактори зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на інноваційну активність підприємства м’ясопереробної галузі. Так як в Україні назріла необхідність реальної оцінки проблем, що знижують впровадження інновацій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Наукові праці Полтавської державної аграрної академії | uk_UA |
dc.subject | середовище підприємства | uk_UA |
dc.subject | інноваційна активність | uk_UA |
dc.subject | фактори середовища підприємства | uk_UA |
dc.title | Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.43:330.341.1(477) | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Міняйленко,Савело.pdf | Основна стаття | 297.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.