Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіняйленко, І.В.-
dc.contributor.authorСавело, Л.В.-
dc.date.accessioned2017-09-08T07:58:06Z-
dc.date.available2017-09-08T07:58:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2193-
dc.descriptionМіняйленко І.В. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузі / І.В.Міняйленко, Л.В.Савело // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії. - Полтава: ПДАА, 2012. - Вип. 2 (5). - Т. 3. Економічні науки. - С. 204-209uk_UA
dc.description.abstractУ статті визначено основні фактори зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на інноваційну активність підприємства м’ясопереробної галузі. Так як в Україні назріла необхідність реальної оцінки проблем, що знижують впровадження інновацій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаукові праці Полтавської державної аграрної академіїuk_UA
dc.subjectсередовище підприємстваuk_UA
dc.subjectінноваційна активністьuk_UA
dc.subjectфактори середовища підприємстваuk_UA
dc.titleВплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на інноваційну активність підприємств м’ясопереробної галузіuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc338.43:330.341.1(477)-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міняйленко,Савело.pdfОсновна стаття297.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.