Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11794
Назва: Матеріальні ресурси та ефективність їх використання на підприємстві (на матеріалах ТОВ «ІПК «Полтавазернопродукт»»)
Автори: Паржин, О.Ю.
Тематичні ключові слова: агротехнології
виробничі ресурси
матеріальні витрати
основні засоби
матеріаловіддача
матеріальні ресурси
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У роботі досліджено теоретичні та методичні засади забезпечення ефективності використання матеріальних ресурсів на підприємстві; проведено аналіз стану, проблем та перспектив розвитку агропромислового комплексу України; розглянуто організаційно-економічні основи діяльності підприємства, проведено аналіз його економічних і фінансових показників та стану охорони праці; здійснено аналіз складу і структури, оцінювання ефективності використання матеріальних ресурсів та сформовані шляхи підвищення ефективності їх використання; запропоновані заходи щодо забезпечення ефективного використання матеріальних ресурсів на підприємстві.
Бібліографічний опис: Паржин О.Ю. Матеріальні ресурси та ефективність їх використання на підприємстві (на матеріалах ТОВ «ІПК «Полтавазернопродукт»») : кваліф. робота бакалавра. Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 103 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11794
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 076 Підприємництво, торгівля та біржева діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паржин О.Ю..pdfстудентські роботи2.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.