Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11792
Назва: Система енергозбереження на підприємстві: оцінювання та напрями її вдосконалення (на матеріалах ПП «Ланнівський цукровий завод»)
Автори: Наконечна, Т.О.
Тематичні ключові слова: енергозбереження
енергоефективність
енергоресурси
економічна ефективність
енергетичний менеджмент
фінансові результати підприємства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У роботі розкриті сутність, принципи та напрями формування енергозбереження, теоретичні підходи до формування політики енергозбереження на підприємстві, основні чинники та шляхи підвищення ефективності енергозбереження; проведено аналіз економічних і фінансових показників діяльності підприємства та стану охорони праці; проаналізовано стан та перспективи енергозбереження на цукрових заводах України; розроблена програма енергозбереження для ПП «Ланнівівський цукровий завод» та проведено її економічне обґрунтування.
Бібліографічний опис: Наконечна Т.О. Система енергозбереження на підприємстві: оцінювання та напрями її вдосконалення (на матеріалах ПП «Ланнівський цукровий завод») : кваліф. робота бакалавра. Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 133 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11792
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 076 Підприємництво, торгівля та біржева діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наконечна Т.О.pdfстудентські роботи3.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.