Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11662
Назва: Підвищення ефективності роботи обладнання блоку очистки промивальної рідини
Автори: Савик, В.М.
Молчанов, П.О.
Суржко, Т.О.
Тематичні ключові слова: вібросита
блок очистки промивальної рідини
пружна опора
вібраційні формувальні машини
Дата публікації: 21-тра-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Суть підвищення ефективності роботи обладнання блоку очистки промивальної рідини полягає в тому, що поставлено завдання підвищити міцність і надійність пружної опори, зберігаючи простоту її конструкції. З огляду на те, що зараз на підприємствах використовуються вібросита старої конструкції, існує можливість для збереження коштів підприємства для закупки нового обладнання провести модернізації старого парку обладнання. Для цього нами було проведено аналіз основних недоліків вібросит, які використовуються в даний час на підприємствах нафтової та газової галузі.
Бібліографічний опис: Савик В.М. Підвищення ефективності роботи обладнання блоку очистки промивальної рідини / В.М. Савик, П.О. Молчанов, Т.О. Суржко // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня–21 травня 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 2. – С. 67–68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11662
Розташовується у зібраннях:Кафедра нафтогазової інженерії та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+74-та конф. Т.2-67-68.pdfТези495.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.