Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11434
Назва: Використання концесійних угод у державній соціальній політиці та корпоративному управлінні
Автори: Птащенко, Л.О.
Чернікова, Т.В.
Тематичні ключові слова: корпорації
концесія
концесійні проекти
грошові потоки
об'єкти соціальної сфери
Дата публікації: 2006
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Обґрунтовано вигоди використання концесії для держави, зокрема: розвиток пріоритетних напрямів діяльності регіонів, збільшення бюджетних надходжень, активізація діяльності корпорацій та інших суб’єктів підприємництва, створення нових суб’єктів економічної діяльності. Для корпорацій, які утримують на балансі об’єкти соціальної сфери, визначені Законом як об’єкти концесії, існує реальна можливість отримати їх у концесію, і таким чином поліпшити свій фінансовий стан. Автори вважають, що доцільно переглянути й розширити перелік об’єктів соціальної сфери, які можуть стати предметом концесійних угод. Питання щодо використання механізму концесії мають бути включені в державні і регіональні програми економічного та соціального розвитку, що сприятиме практичному вирішенню зазначених вище проблем.
Бібліографічний опис: Птащенко Л.О. Використання концесійних угод у державній соціальній політиці та корпоративному управлінні / Л.О. Птащенко, Т. Чернікова // Економіка і регіон. – 2006. – № 4 (11). – С. 19-23.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11434
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ст Птащ Чернік 2006.pdfосновна стаття157.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.