Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11137
Назва: Вібраційне обладнання для формування стінових панелей
Автори: Нестеренко, М.М.
Назаренко, І.І.
Нестеренко, Т.М.
Ведмідь, В.В.
Тематичні ключові слова: вібрація
ущільнення бетонних сумішей
Дата публікації: 17-тра-2022
Видавництво: Київський національний університет будівництва та архітектури
Анотація: Однією з найважливіших умов підвищення ефективності капітального будівництва є створення і широке використання ресурсо-енергозберігаючих та екологічно чистих технологій виробництва бетонних і залізобетонних конструкцій. Це спонукає виробничників вдосконалювати, здешевлювати способи виготовлення залізобетонних виробів та обладнання, впроваджувати безвідходне виробництво, застосовувати прості та надійні механізми. В значній мірі це відноситься до вибору та обґрунтування установок, що здійснюють процес ущільнення. Серед відомих способів ущільнення бетонних сумішей найбільшого поширення набуло вібраційне ущільнення бетонних сумішей. За різними даними, цим способом формують близько 80% всієї кількості бетонних виробів. Запропонована конструкція вібраційної машини для формування стінових панелей.
Бібліографічний опис: Вібраційне обладнання для формування стінових панелей / І.І. Назаренко, М.М. Нестеренко, Т.М. Нестеренко, В.В. Ведмідь // Енергоощадні машини і технології : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., 17-19 трав. 2022 р. – К. : КНУБА, 2022. – С. 12–14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11137
Розташовується у зібраннях:Кафедра галузевого машинобудування та мехатроніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вібраційне обладнання для формування стінових панелей КНУБА ТЕЗИ.pdfтези2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.