Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1064
Назва: | Гастрономічний туризм в Україні на сучасному етапі : сутність та основні напрями розвитку |
Автори: | Глєбова, А.О. Сердюк, Е.Ю. Дейнека, О.П. |
Тематичні ключові слова: | гастрономічний туризм фестиваль |
Дата публікації: | жов-2016 |
Видавництво: | "Копіцентр" |
Анотація: | Кулінарна мапа Україниє достаньо різноманітною. Нині в Україні налічують більше 100 гастрономічних фстивалів : вина, сиру, дерунів, сала, карпа, тушковано півня, вареників, шашлику, шоколаду, полуниці, березового соку, кавуна, хліба тощо. |
Бібліографічний опис: | Сердюк Е.Ю. Гастрономічний туризм в Україні на сучасному етапі: сутність та основні напрями розвитку / Е.Ю.Сердюк, О.П. Дейнека, А.О. Глєбова // Управління туристичною індустрією : методологія і практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ інтернет конф. - Полтава : Копіцентр, 2016. - С. 31-33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1064 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики Кафедра публічного управління, адміністрування та права |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezu_glebova__сердюк kurs.pdf | 426.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.