Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1064
Назва: Гастрономічний туризм в Україні на сучасному етапі : сутність та основні напрями розвитку
Автори: Глєбова, А.О.
Сердюк, Е.Ю.
Дейнека, О.П.
Тематичні ключові слова: гастрономічний туризм
фестиваль
Дата публікації: жов-2016
Видавництво: "Копіцентр"
Анотація: Кулінарна мапа Україниє достаньо різноманітною. Нині в Україні налічують більше 100 гастрономічних фстивалів : вина, сиру, дерунів, сала, карпа, тушковано півня, вареників, шашлику, шоколаду, полуниці, березового соку, кавуна, хліба тощо.
Бібліографічний опис: Сердюк Е.Ю. Гастрономічний туризм в Україні на сучасному етапі: сутність та основні напрями розвитку / Е.Ю.Сердюк, О.П. Дейнека, А.О. Глєбова // Управління туристичною індустрією : методологія і практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ інтернет конф. - Полтава : Копіцентр, 2016. - С. 31-33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1064
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики
Кафедра публічного управління, адміністрування та права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezu_glebova__сердюк kurs.pdf426.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.