Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10578
Назва: Особливості ідіостилю Джеремі Стронга на прикладі серії книг The Hundred Mile an Hour Dog ( в українському перекладі Ракета на чотирьох лапах)
Автори: Таловиря, Г.М.
Ткаченко, А.Д.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Роботи Джеремі Стронґа вирізняються гумором і прямою привабливістю для дітей. Книги наповнені не просто жартами, а безпосередніми приколами, персонажами та ситуаціями, які сподобаються сучасним дітям. Оповідання автора відомі та популярні в Європі давно, проте сленгові вислови, фразеологізми та порівняння з ситуаціями реального життя в притаманній йому манері досі актуальні, жваво змінюються з плином часу і завжди цікаві дітям. Твори Стронґа характеризуються певним невимушеним стилем, особливим і легким гумором, цікавими та несподіваними поворотами сюжету, зрозумілими дітям кумедними ситуаціями, в які потрапляють його герої.
Що робить книги Джеремі Стронґа затребуваними? У мінливому і часто жорстокому світі гумор може стати порятунком, хорошим інструментом або навіть зброєю. Наш смак до гарного гумору формується з дитинства. Це одна з установок автора дитячих книжок Джеремі Стронґа.
Бібліографічний опис: Ткаченко А.Д. Особливості ідіостилю Джеремі Стронга на прикладі серії книг The Hundred Mile an Hour Dog ( в українському перекладі Ракета на чотирьох лапах) / А.Д. Ткаченко; наук. кер. Г.М. Таловиря // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня – 21 травня 2022 р.). – Полтава : Нац. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2022. – Т. 1. – С. 352-354
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10578
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального мовознавства та іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Ткаченко Таловиря.docxтези17.33 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.