Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10305
Назва: Івент-маркетинг як інструмент просування продукції на ринку (на матеріалах ТОВ «Виробниче підприємство «Діагональ»)
Автори: Вінніченко, М.С.
Тематичні ключові слова: івент-маркетинг
конкурентоспроможність підприємства
маркетинг
реклама
маркетингове середовище
просування на ринок
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У кваліфікаційній роботі були розглянуті сутність та особливості івент-маркетингу, визначено роль івент-маркетингу в забезпечені конкурентоспроможності ТОВ «Виробниче підприємство «Діагональ»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність підприємства; надані рекомендації щодо підвищення ефективності його роботи за допомогою event-заходів, розглянуто показники та індикатори, що характеризують івент-маркетинг та конкурентоспроможність підприємства, сформовано стратегічні орієнтири підвищення конкурентоспроможності підприємства; на основі проведеної оцінки фінансово-економічного стану діяльності ТОВ «Виробниче підприємство «Діагональ» запропоновані шляхи покращення стану івент-маркетингу на підприємстві та підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Виробниче підприємство «Діагональ» на ринку. Одержані результати можуть бути використані у практичній діяльності досліджуваного підприємства.
Бібліографічний опис: Вінніченко М.С. Івент-маркетинг як інструмент просування продукції на ринку (на матеріалах ТОВ «Виробниче підприємство «Діагональ») : кваліфікаційна робота бакалавра на здобуття першого рівня вищої освіти зі спеціальності 075 «Маркетинг» – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 144 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10305
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 075 Маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
401ЕР Вінніченко (2021).pdfстудентські роботи2.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.