Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10138
Назва: Навчальний посібник з біохімії
Автори: Сененко, Н.Б.
Тематичні ключові слова: біохімічна лабораторія
біохімічні дослідження
навички практичної роботи
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Навчальний посібник містить основні теоретичні положення з правил роботи в біохімічній лабораторії, візуалізацію необхідного хімічного посуду й обладнання, пояснення їх використання з метою прищеплення студентам основних навичок практичної роботи, опис основних методів біохімічних досліджень, а також такі, що застосовують у спортивній практиці під час визначення реакції організму на фізичні навантаження та ступеня тренованості, матеріали для теоретичної підготовки з основних питань, методичні вказівки й питання для самостійного вивчення матеріалу.
Бібліографічний опис: Сененко Н.Б. Навчальний посібник з біохімії для студентів спеціальностей 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 017 «Фізична культура та спорт», 101 «Екологія», 183 «Технологія захисту навколишнього середовища» всіх форм навчання / Н.Б. Сененко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 127 с.: іл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10138
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОСІБНИК_БІОХІМІЯdocx.pdfнавчальний посібник2.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.