Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073
Назва: Особливості організації гастрономічних турів
Автори: Максимейко, Н.Я.
Тематичні ключові слова: туризм
туристичне обслуговування
гастрономічний туризм
дегустація
дестинація
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: В роботі досліджено теоретичні аспекти гастрономічного туризму. Визначено основні види гастрономічного туризму. Розглянуто особливості світового досвіду організації гастрономічного туризму. Проаналізовано особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні. Проаналізовано діяльність ТА «Все включено» як суб’єкта господарювання. Проведено стратегічний аналіз діяльності ТА «Все включено». Розроблено новий гастрономічний маршрут «Теорія культурного пиття по-Чорноморськи». Розраховано очікуваний економічний ефект від запропонованого туру для ТА «Все включено».
Бібліографічний опис: Максимейко Н.Я. Особливості організації гастрономічних турів : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / Н.Я. Максимейко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 82 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимейко Н._242Туризм_КР Бакалавра.pdf2.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.