Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073
Назва: | Особливості організації гастрономічних турів |
Автори: | Максимейко, Н.Я. |
Тематичні ключові слова: | туризм туристичне обслуговування гастрономічний туризм дегустація дестинація |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | В роботі досліджено теоретичні аспекти гастрономічного туризму. Визначено основні види гастрономічного туризму. Розглянуто особливості світового досвіду організації гастрономічного туризму. Проаналізовано особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні. Проаналізовано діяльність ТА «Все включено» як суб’єкта господарювання. Проведено стратегічний аналіз діяльності ТА «Все включено». Розроблено новий гастрономічний маршрут «Теорія культурного пиття по-Чорноморськи». Розраховано очікуваний економічний ефект від запропонованого туру для ТА «Все включено». |
Бібліографічний опис: | Максимейко Н.Я. Особливості організації гастрономічних турів : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / Н.Я. Максимейко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 82 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Максимейко Н._242Туризм_КР Бакалавра.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.