Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10071
Назва: Особливості застосування різних транспортних систем при організації та реалізації туристських послуг
Автори: Козьменко, М.М.
Тематичні ключові слова: туризм
тури
транспортне обслуговування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У кваліфікаційній роботі охарактеризовано транспортне обслуговування в туризмі. Визначено основні види транспортного обслуговування під час реалізації туристичних послуг та надати їх характеристику. Досліджено світовий досвід застосування різних транспортних систем при організації та реалізації туристських послуг. Здійснено аналіз особливостей розвитку транспортної системи України. Проаналізовано ТА «Весь світ» як суб’єкт господарювання. Проведено оцінку впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність ТА «Весь світ». Розроблено новий туристичний маршрут для ТА «Весь світ» та розраховано очікуваний економічний ефект від запропонованих заходів для ТА «Весь світ».
Бібліографічний опис: Козьменко М.М. Особливості застосування різних транспортних систем при організації та реалізації туристських послуг : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / М.М. Козьменко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 87 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10071
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козьменко М._242Туризм_КР Бакалавра.pdf1.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.